Login

Meet Kenyan Singles

Review your matches for free
Access to advanced messaging features
Trusted site backed by Cupid Media

Imam
Standard Member
Verified
Last active: 1 month ago

24 Bekasi, Jawa Barat, Indonesia

Male / Single / ID: 1000907

Seeking Female 18 - 30 For: Penpal, Friendship, Romance / Dating

Last active: 1 month ago

Overview

Imam

He's Looking For

Education:

High School
Any

Have children:

No
No

Drink:

Don't drink
Don't drink

Smoke:

Don't smoke
Don't smoke

Religion:

Islam
Any

Occupation:

Self Employed
Any

Member Overview

INFJ, Menarik,Enak diajak curhat,Sangat tertarik dengan teknologi tertentu,Gemar main Games,kadang iseng jahil,cadel -_- , Suka jalan-jalan kalo lagi g bokek haha , Suka nonton film luar negeri juga , kadang rajin kadang males , humoris , gampang bete kalo dicuekin , ramah tapi pemalu .. Gagal 8x...
INFJ, Menarik,Enak diajak curhat,Sangat tertarik dengan teknologi tertentu,Gemar main Games,kadang iseng jahil,cadel -_- , Suka jalan-jalan kalo lagi g bokek haha , Suka nonton film luar negeri juga , kadang rajin kadang males , humoris , gampang bete kalo dicuekin , ramah tapi pemalu .. Gagal 8x , sebagian besar alasan diselingkuhin, sebagian lain tidak cocok .. Quote pribadi .. Cari yang lebih ? Akan selalu ada orang yang lebih baik, kecuali kita sama2 melakukan yg terbaik .. Cari yang sempurna ? Mana ada, semua punya kekurangan, bersama itu baru sempurna karena saling melengkapi .. Cari fisik ? Gak menjamin , fisik gak menjamin hati yang baik .. Cari harta ? Harta g dibawa mati, harta bisa diusahain bareng2 , harta itu bonus untuk orang yang mau berjuang bersama ..
more

Seeking

Simple , Good Person , karena orang kepribadian baik itu udah pasti bakal Setia,Perhatian,Peduli,Hormat,Jujur dan Menghargai .. kalo mau curhat siapapun come aja .. lewat watap, kosong dlpn dlpn dua sebelas tjuh tjuh dua tiga tjuh tiga ..
Simple , Good Person , karena orang kepribadian baik itu udah pasti bakal Setia,Perhatian,Peduli,Hormat,Jujur dan Menghargai .. kalo mau curhat siapapun come aja .. lewat watap, kosong dlpn dlpn dua sebelas tjuh tjuh dua tiga tjuh tiga ..

More About Me

Imam

He's Looking For

Basic

Gender:
Verified
Male
Female
Age:
For privacy reasons, age is accurate to within 2 weeks
Verified
24
18 - 30
Lives in:
Bekasi, Jawa Barat, Indonesia
Any
Relocate:
Not sure about relocating
Any

Appearance

Hair color:
Black
Light Brown,Brown,Black,Blonde
Eye color:
Black
Any
Height:
5'10" (178 cm)
Any
Weight:
63 kg (139 lb)
Any
Body style:
Average
Average,Full Figured,Large and Lovely
Ethnicity:
Asian
Any
Facial hair:
Clean Shaven
N/A
Best feature:
If You're lucky I'll show you later
Any
Body art:
None
Any
Appearance:
Very attractive
Any

Lifestyle

Drink:
Don't drink
Don't drink
Smoke:
Don't smoke
Don't smoke
Marital Status:
Single
Any
Have children:
No
No
Number of children:
N/A
Any
Oldest child:
N/A
Any
Youngest child:
N/A
Any
Want (more) children:
No
No
Have pets:
Cat
Any
Occupation:
Self Employed
Any
Employment status:
Other
Any
Income:
Rp40,000,001 - Rp80,000,000 IDR
Any
Living situation:
Live with family
Live Alone,Live with family

Background / Cultural Values

Nationality:
Indonesia
Any
Education:
High School
Any
Languages spoken:
English,Japanese
Any
English ability:
Good
Any
French ability:
No Answer
Any
Religion:
Islam
Any
Religious values:
No Answer
Any
Polygamy:
No Answer
Any
Star sign:
Scorpio
Any

Hobbies & Interests

Entertainment:

Collecting, Computers / Internet, Dancing, Dining Out, Karaoke / Sing-along, Music (Listening), Movies / Cinema, Pets, Video / Online Games

Food:

American, Barbecue, Seafood, Italian, Fast Food / Pizza

Music:

Classical / Opera, Country / Folk, Jazz / Blues, Metal, Pop, Rap, Reggae, Religious, R'n'B / Hip Hop, Rock, Soft Rock, World

Sport:

Canoe / Kayak, Diving, Fishing, Gymnastics, Jogging / Running, Martial Arts, Swimming, Walking, Wrestling

More About Me

Favorite Movie:

Pokok nya film soal Mind Games atau Sci - Fi dan Horror ..

Favorite Book:

Gak suka baca buku , kadang bikin ngantuk .. nah kalo Ensiklopedia tuh suka bngt ..

Favorite Food:

Pizza , Burger , Pempek , Masakan Padang , Ikan ( Kecuali cakalang, rebon merah dan cucut ) , Ayam , Mie , Tekwan, Seafood, Daging ( Kecuali yang haram ) ..

Favorite Music:

Sebenernya sih suka semua , tapi yang paling utama itu Jazz dan Classic ..

Dress Style:

casual , rapih , menarik , kadang suka bergaya ala amerika jepang dan korea , kalo dirumah sih santai ..

Humor:

wah 90% humoris suka bngt sm yang komedi2 ..

Hobbies & Interests:

Berenang , Games , Komputer , Jalan - Jalan , ngobrol2 ..

Travelled:

baru Indonesia haha

Cultural Adaption:

sangat cepat

Romance:

hmmm beda orang beda cara

Personality:

cukup misterius tapi sangat menarik ..

My Perfect Match is:

Seperti yang dijelaskan di atas ..

CupidTags
Click on the CupidTag to view members who have tagged themselves with this word. To add one of these CupidTags to your own profile click on the '+'

Shy

Safety Tip - Love at first sight?

Be suspicious of online dating acquaintances who profess their love for you after just a few minutes or after a few emails or instant messages; love is generally an acquired feeling. Claiming instant, undying love for someone is a ploy often used by scammers who prey on the emotions of online dating users. Report anyone who you are suspicious about by clicking the "Report Abuse" icon.